Az írórólSziasztok, Kriszta vagyok, ennek a blognak a fő írója és szerkesztője.
2015 nyarán kezdtem el írni, és azóta kisebb nagyobb kihagyásokkal, sikerült befejeznem az első történetemet. Ha még nem ismered, és érdekel, akkor ide kattintva megtalálhatod.
Az írás már egészen fiatal koromban kezdett el foglalkoztatni. Akkoriban kézzel írtam eléggé kezdetleges kis meséket, amikből aztán egy adag ragasztó meg cérna segítségével, egy könyvecskét készítettem. Nos, így kezdődött az én karrierem...

Később a sors keze úgy sodort, hogy sikerült belépnem egy fanfictionos csoportba, ott pedig megannyi emberkével ismerkedtem meg, valamint jobbnál jobb történeteknek voltam állandó olvasója. Nem kellett sok, hogy én is írásba kezdjek.
Persze eleinte nem volt könnyű (hehe..most sem az), és a dolgok nem úgy alakultak, ahogy én szerettem volna, ezért az első blogomat valahol a tizedik rész környékén abba is hagytam. Be kell hogy vallanom, elég sivár próbálkozás volt, de jelentem, azóta fejlődtem... legalábbis remélem.
A második blogom azonban meglepő siker volt mind számomra, mind pedig az olvasók számára egyaránt. Amikor írni kezdtem, közel sem számítottam, hogy ennyien követni fogják a történetet, de a blogger számlálója napról napra nőtt és a feliratkozók is lassacskán gyarapodtak, én pedig mindezért rettentően hálás voltam/vagyok.
Mindig nehéz új történetbe kezdeni, minden íróban ott a félelem, hogy vajon mi lesz az olvasók reakciója, az emberek hogy fogadják a sztorit. Természetesen ez alól én sem vagyok kivétel, pláne egy hosszú kihagyás után, de próbálom hozni a formámat és a tőlem telhető legtöbbet nyújtani.
Voltaképpen ennyi lenne a bemutatkozásom, gondoltam írok pár szót, mielőtt belekezdenék a valódi írásba.

Ha bárkinek bármilyen kérdése van, vagy esetleg tanácsot szeretne, az elérhetőségeim kint vannak, de ide is beszúrom őket. Azt megjegyezném, hogy nem vagyok kritikus, így bírálni nem tudom az írásaitokat, ha ilyesmivel fordultok hozzám, maximum egy véleményt mondhatok és néhány számomra bevált tippet, útmutatást tudok adni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése